25 Haziran 2024 Salı

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş 

Esenler Hatıraları 📸
İstanbul, Esenler Yavuz Selim Mahallesi, Muhtarı Recep Yavaş muhtarımın nazik davetine icabet ettik. Esenler Araştırmaları çalışmalarımız kapsamında bir araya geldik.
Doğma büyüme Esenler sakini olan ve aynı zamanda Esenler Muhtarlar Derneği Başkanı olan muhtarımız, yedinci dönem güven tazeleyerek Yavuz Selim Mahallesine yeniden muhtar seçilmiş durumda. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere yardımlaşma ve dayanışmaya önem veren muhtarımız, kentsel dönüşüm alanında mahallesi için kapsamlı çalımalar yaptığını belirtti.
Esenler Yavuz Selim Mahallesi özelinde Esenlerin köyden Belde Belediyesine ve nihayet İlçe Belediyesine Esenlerimizin yakın tarihi hakkında faydalı istişareler yaptık. Ferhatpaşa Çiftliğinde tarım yapıldığı dönemler ekin, buğday tarlalarından başlayarak, Ayvalı Dere'nin tertemiz aktığı, mahallenin ve Belediyenin kuruluşu, Otogarın inşa edilişi, ve günümüze geniş bir perspektifte değerlendirmelerini kayıt altına aldık.
Muhtarımıza, muhtarlık binasındaki ev sahipliği, ilgisi, misafirperverliği ve ikramları için kendisine çok teşekkür ederim.
Recep Yavaş Muhtarım ile makamında birlikte bir hatıramız.
©️ Beytullah YILDIRIM / Esenler Araştırmaları©
📍 İstanbul, Esenler, Yavuz Selim Mahallesi, 25.06.2024.
🔗 esenlerrastirmalari@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder