28 Aralık 2023 Perşembe

Esenler Araştırmaları Bekir Aydın Hocamızı ziyaret

Esenler Araştırmaları Bekir Aydın Hocamızı ziyaret 

Hayırlı Cumalar 🕋
Cenab-ı Allah (c.c.) Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimde bizlere şöyle buyuruyor: “İman edip salih amel işleyenler, Firdevs cennetlerinde ağırlanacaktır. Onlar, orada ebedi kalacaklar ve hiç ayrılmak istemeyeceklerdir.” Kehf, 18/107, 108.
Cenab-ı Allah (c.c.) Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimde bizlere şöyle buyuruyor: “Ey iman edenler! Allah’a itaatsizlikten sakının. Herkes yarın için ne hazırladığına baksın! Allah’a karşı gelmekten sakının; şüphesiz Allah, yapıp ettiklerinizin hepsinden haberdardır.” Haşr, 59/18.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) şöyle buyuruyor: “Akıllı kişi, nefsine hâkim olan ve ölüm sonrası için çalışandır. Aciz kişi ise nefsinin arzu ve isteklerine göre yaşayan ve buna rağmen hâlâ Allah’tan iyilik temenni edendir.” Tirmizî, Sıfatu’l-Kıyâme, 2.
Cumanın feyiz ve bereketi üzerimize olsun. Cuma Bayramımız Mübarek Olsun.
📍 Esenler, Dörtyol, Bilal Aydın Netses Elektronik dükkanında babası Esenlerin tanınan simalarından, değerli büyüğümüz, Bekir Aydın Hocamızı ziyaret ederek hasbihal edip hatır sorup sevgi ve saygılarımızı ilettim. Allah hayırlı ömür, sıhhat ve afiyetler versin. 28.12.2023.
Beytullah YILDIRIM / Esenler Araştırmaları©


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder